Kompletní průvodce

Jak prodat nemovitost za nejvyšší cenu? 🏠 😎

V dnešní době se může zdát, že prodej nemovitosti je hračka – trh je plný poptávajících a nabídka nemovitostí je omezená. Ale pokud chcete dosáhnout maximální ceny, prodat rychle a bez zbytečných slev, je to mnohem složitější. Většině majitelů, kteří prodávají sami, se to bohužel nepodaří. Tak jak tedy zajistit, abyste z prodeje vytěžili maximum a zároveň si celý proces užili? Připravili jsme pro vás několik tipů a rad, jak to děláme my.

🎯 Jedinečnost nemovitosti

Prodej nemovitosti je z velké části o psychologii. Chceme, aby každá nemovitost měla svůj příběh, který zaujme na první pohled. Náš bytová designer dokáže vystihnout jedinečný genius loci každého objektu a podpořit ho vhodným stylingem. Díky tomu vytváříme atraktivní prezentace a inzeráty, které zájemci jednoduše nepřejdou – naopak je přitáhnou. Příprava a focení nemovitosti je pro nás klíčové. Díky profesionálnímu přístupu se stává, že lidé vyberou právě námi nabízenou nemovitost a na ostatní už nemají ani pomyšlení.

💰 Rychle a bez zbytečných slev

Správné nastavení ceny je základem úspěšného prodeje. Proto pro každou nemovitost připravujeme detailní cenovou analýzu, která zohledňuje jak ceny prodaných nemovitostí, tak těch aktuálně nabízených. Na základě této analýzy vytváříme plán prodeje a marketingovou strategii. Díky promyšlené propagaci a marketingu nemusíme v drtivé většině případů o slevě ani vyjednávat – naopak, často se nám podaří cenu navýšit.

Bez stresu a s ušetřeným časem ⏱️

Vyjednávání o ceně, příprava smluv, nekonečné prohlídky a návštěvy katastru – to vše může být stresující a časově náročné. My víme, kdy a jak vyjednávat, kdy ustoupit a kdy naopak cenu navýšit. Pro naše klienty řešíme vše od financování kupujících po právní záležitosti, takže se mohou věnovat tomu, co je opravdu baví, zatímco my zajistíme, že prodej proběhne hladce a bez stresu.

Peníze v bezpečí 🛡️

Bezpečnost transakce je pro nás prioritou. Naši certifikovaní advokáti se postarají o bezpečný převod peněz, advokátní úschovu a perfektně připravenou smluvní dokumentaci. Vše probíhá profesionálně a bez zbytečných průtahů.

Výhody spolupráce s realitním makléřem 🏆

Proč se obrátit na profesionála? Realitní makléř vám nejen ušetří čas a nervy, ale také vám pomůže dosáhnout co nejvyšší možné ceny za vaši nemovitost. Zajišťujeme kompletní servis – od přípravy nemovitosti přes její propagaci až po bezpečný převod peněz. S námi máte jistotu, že váš prodej proběhne hladce, rychle a za nejlepší možnou cenu.

Pokud máte zájem o tržní odhad vaší nemovitosti zdarma nebo potřebujete poradit, neváhejte mě kontaktovat:

📞 +420 739 780 506
📧 adam.purc@re-max.cz

Těším se na spolupráci a přeji vám úspěšný prodej! 🎉